AJANKOHTAISTA KILLASSA  2023

KILLAN TAPAHTUMAKALENTERI 2023

Killan tapahtumakalenteri toimintavuodelle 2023 avautuu linkistä:                        /datafiles/userfiles/File/Asiakirjat/Tapahtumakalenteri 2023.pdf

SEPPELEENLASKUTILAISUUS NURMEKSEN LOKINKANKAALLA 17.6.2022    

Kainuun tykistörykmentin ja killan edustajat laskivat seppeleet perinnejoukkojen muistomerkeille rykmentin ja killan perinnepäivänä 17. kesäkuuta.

 

Perinnepäivän tilaisuudessa palkittiin kiltamme standaarilla killan perustajajäsen ja hallituksemme pitkäaikainen jäsen Tapani Piippo ansiokkaasta toiminnasta killan hyväksi. Tapani täytti seuraavana päivänä 18.6. myös kunnioitettavat 80 vuotta.

KAINUUN TYKISTÖ- JA HEITTIMISTÖKILTA --- 13 VUOTTA TOIMINTAA

Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta ry järjesti vuosijuhlan yhdistyksen kotipaikkakunnalla Kajaanissa 24.8.2019. Vuosijuhlaa vietettiin "Kilta 10 vuotta 2019" teeman merkeissä. TOIMINTAA -sivulla on valokuvia juhlatilaisuudesta.

Vuosijuhlassa luovutettiin standaarien ohella myös ensimmäiset hallituksemme myöntämät kiltaristit. Kiltaristin kuva, heraldinen selitys ja symboliikka ovat alasivulla -Tunnukset.

YHTEISTYÖ 14. DIVISIOONAN PERINNEYHDISTYS RY:N KANSSA

Perinneyhdistys vaalii 14. Divisioonan veteraaniperinteitä sekä maanpuolustushenkeä yhteistoiminnassa veteraani- ja maanpuolustusjärjestöjen sekä puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen kanssa. Perinneyhdistyksen toiminnan painopiste on nuorisotoiminnassa, jota yhdistyksen paikallisosastot toteuttavat yhteistoiminnassa koulujen kanssa. Tavoitteena on veteraaniperinteen siirtyminen nuorempien sukupolvien tietoisuuteen.

Perinneyhteistyömme perustana ovat yhteiset päämäärämme. Perinneyhdistyksen tapahtumainformaatio avautuu linkistä:  http://www.14dperinneyhdistys.fi